Wij zijn op zoek naar een nieuwe locatie om het funerarium uit te breiden met een aula en parking. Daardoor staat het huidige gebouw te koop.
Ondertussen blijven wij WEL verder onze diensten aanbieden in het huidige funerarium.
Wij blijven bereikbaar 7/7 en 24u/24u.

Rouwregister

Op deze pagina kan u uw rouwbetuiging online over maken aan de familie.

Zuster

Benigna

1925 • 30/01/2020

Rouwbrief Bekijk rouwbrief

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rouwberichten

Maes Mark 10/02/2020 19:15

Zuster Benigna, dank u wel voor uw jaren inzet om de kinderen van Rumbeke een goede christelijke school te geven. Rust in Vrede Aan de familie en congregatie van de Zusters van de H. Vincentius à Paulo, onze oprechte christelijke deelneming bij het verlies van uw Overste, Mark Maes, lid participatieraad en oudervereniging en lid van het schoolbestuur Arkorum

Ludo en Lieve D'hoore-Coussée 07/02/2020 22:04

We bieden ons oprecht en christelijk medeleven aan de familie en medezusters aan. We zullen mooie herinneringen bewaren aan haar. De rondleiding bij het bezoek aan het klooster vlak voor hun vertrek uit het klooster in Rumbeke zal ons altijd bijblijven. Alleen grote dankbaarheid past hier voor alles wat ze gedaan en betekend heeft voor anderen.

martine parmentier 07/02/2020 11:11

mijn oprecht deelneming in deze moeilijke periode Groetjes Vanwege Martine

Lammers Ria 06/02/2020 15:37

Onze Oprechte Deelneming! Vanwege Lenoir Marnick en Lammers Ria Het Gaat je goed daarboven Zuster!

Herman Vansteenkiste 05/02/2020 20:27

Ik denk met zeer veel respect terug aan Zr Benigna. Ik leerde haar kennen ingevolge de fusie tussen de beroepsschool Nazareth en de Burgerschool. Een breeddenkende vrouw met een visie. Ik bied de congregatie mijn christelijke deelneming aan.

Paul Callebert, directeur WZC Sint-Henricus Rumbeke 05/02/2020 14:13

Namens bewoners en medewerkers van het woonzorgcentrum Sint-Henricus RUMBEKE bied ik aan de familie, aan zuster Marie-Pia, en aan de zusters van Maria van Ingelmunster mijn innige deelneming aan bij het overlijden van zuster Benigna. Wij herinneren ons dankbaar haar intelligentie, gedrevenheid en engagement voor de gemeenschap in RUMBEKE.

Geert Tansens 05/02/2020 9:25

Bij deze mijn oprechte innige deelneming bij het overlijden van jullie dierbaar familielid. Voorzitter Gidos

Marnix Crevits 04/02/2020 17:07

Beste Geert - Mieke en familie, Mijn innige deelneming bij het overlijden van jullie tante en onze zuster Benigna, waaraan ik bijzondere herinneringen blijf koesteren. De Molenreke en 't Klokje blijven haar eeuwig dankbaar! genegen groet Marnix en Christine Crevits - Booghs Dominiek Savio en ex-Klokje

zrs Dominicanessen 04/02/2020 15:39

We leven mee met het afsterven van een van uw medezusters zr Benigna . Ze mag samen met de vele anderen zusters die in de loop van de jaren stierven leven in Gods Licht . De vreugde van het eeuwige leven kunnen we nog niet vatten . Eens beleven we het ook . We bidden voor de zusters en voor de familie Grrag een gedachtenis prentje zr. Christofora Vlamingdam 34 8000 Brugge

Rico Vandecappelle 04/02/2020 12:17

Zuster, we zullen jouw eeuwig dankbaar blijven voor de kans die we gekregen hebben om een warme thuis te bouwen voor onze bewoners van het PVT hier in Rumbeke. Jouw inzet, visie en gedrevenheid zijn voor vele mensen een grote steun geweest. Ik ben heel blij jou gekend te hebben. Rust nu zacht. We wensen ook de medezusters en familieleden veel sterkte toe.

Marie-jeanne coussens Vankeirsbilck 04/02/2020 10:59

Christelijke deelneming bij het overlijden van uw medezuster en familielid.

Roland & Rita Devolder Dufoer 01/02/2020 18:19

Tante, We waren in december nog bij jou, samen met Marie-Rose, Ronald en Lumen. Het was een heel leuke namiddag voor ons allemaal. We hebben nog gelachen: 'en op naar de 100'. Dat heeft niet mogen zijn en is ook niet nodig want je hebt zo'n gevuld leven gehad. Je trad in toen ik pas geboren was en wij kwamen altijd graag naar Rumbeke, met de trein met ma en pa, of later met de auto en met onze eigen kinderen. Zeker de familiebijeenkomsten rond Kerstdag waren legendarisch. Je hebt les gegeven aan heel veel kinderen van Rumbeke en omstreken. Later werd je 'moeder overste' en je bent dat gebleven tot jullie maar met enkele zusters meer overbleven. Jullie konden gelukkig terecht in Ingelmunster waar je terug in een hechte gemeenschap kon leven. Je was, wat wij noemen, een moderne zuster die ook over alles kon meepraten ... we zullen die gesprekken missen. Wij zullen niet op je begrafenis zijn want wij vertrekken die dag naar Tenerife voor een aantal maanden maar de rest van onze, jouw kleine familie zal er wel zijn. Wij zullen jou natuurlijk blijven herinneren als de tante die we kennen zoals je op de foto staat.